Een uitgelezen kans...

4 December 2020

Eind september rolde de allereerste editie van ons magazine LEKS van de drukpers. Een uitgelezen kans om het werk waar we trots op zijn op te tekenen in verhalen. Ook LEKS ontvangen? Vul het formulier snel in.

Verhalen

Met LEKS laten we je ontdekken aan welke gave klussen (projecten) we werken, waarvoor we staan en met welke nieuwe ontwikkelingen we bezig zijn. Met het magazine kiezen we voor een 'oud-medium': papier. Dit is niet zonder reden. Uit onderzoek blijkt dat men naast online steeds meer print gaat leven. Zeker wanneer je naar verhalen met diepgang of achtergronden zoekt.

20200901_162209

Betekenis LEKS

LEKS komt van Alexander. Een naam die 'beschermer van het volk' betekent. Dit past bij van der Heide: wij zijn immers dé specialist op het gebied van elektrotechnische veiligheid. Of het nu gaat om bliksembeveiliging, kathodische bescherming, elektrotechnische opleidingen of inspecties en examens. Al onze medewerkers dragen, vanuit hun eigen expertise, bij aan de verhalen in LEKS.

Ook LEKS ontvangen?

LEKS wordt verspreid onder medewerkers en relaties. Toch is het goed mogelijk dat je LEKS nog hebt gelezen. Wil je alsnog een exemplaar ontvangen, vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt LEKS zo snel mogelijk.

Ik ben wel nieuwsgierig naar LEKS. Mijn gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden na verzending vernietigd.

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!