Spring naar content

Opleider met vakkennis

Hoe je je kennis en vaardigheden op peil houdt met onze elektrotechnische opleidingen.

Wat maakt onze opleidingen uniek?

Onze opleidingen zijn ontwikkeld door experts met jarenlange ervaring in het vak. Zij weten wat er speelt in de markt en wat je nodig hebt om je werk goed en veilig te kunnen doen. Onze leermiddelen en methoden zijn gericht op het stimuleren van je leerproces en het toetsen van je resultaten. Je leert niet alleen de theorie, maar ook hoe je deze kunt toepassen in de praktijk.

Onze opleidingen zijn altijd up-to-date, omdat we actief betrokken zijn bij (norm)commissies, samenwerkingsverbanden en innovatieprojecten op het gebied van elektrotechniek. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in je vakgebied.

Elektrotechnische opleider

Je weet als geen ander dat elektrotechniek een vakgebied is dat voortdurend verandert en vernieuwt. Nieuwe normen, richtlijnen en installaties vragen om actuele kennis en vaardigheden van jou en je collega’s. Daarom bieden wij als elektrotechnisch opleider een breed scala aan opleidingen en trainingen aan die aansluiten bij de praktijk en de laatste ontwikkelingen.

Waarom Van der Heide?

done
Deskundige docenten en trainers
done
Gedegen leerprogramma
done
Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
done
Samenwerking met experts
done
Zitting in (norm)commissies