Spring naar content
book
Voorkomen van brand
crisis_alert
Inspecties van elektrische installatie
eco
Betrouwbaar en duurzaam

Veiligheid voor mens, dier en gewas

Hoe zorg je ervoor dat je land- of tuinbouwbedrijf blijft draaien in deze moeilijke tijden? Je hebt te maken met lage prijzen, hoge kwaliteitseisen en veel concurrentie. Je bent altijd bezig met het verbeteren van je producten, het zoeken naar nieuwe klanten en het samenwerken met andere partijen.  

Focus op waar je goed in bent 

Maar heb je ook wel eens gedacht aan je elektrische installatie? Die is namelijk heel belangrijk voor je bedrijfscontinuïteit. Als er iets misgaat met je stroomvoorziening, kan dat grote gevolgen hebben voor je oogst, je dieren of je machines. Daarom is het slim om je elektrische installatie regelmatig te laten controleren door een deskundige. Wij zijn een kennisorganisatie die gespecialiseerd is in elektrische installaties voor de land- en tuinbouwsector. Wij kunnen je helpen om je installatie veilig, betrouwbaar en duurzaam te maken. Zo kun je je focussen op waar je goed in bent: het runnen van je bedrijf. 

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen als vee-, land-, of tuinbouw ondernemer? Of heb je een specifieke vraag? Onco Holtkamp vertelt je er graag meer over.

Ontdek onze opleidingen

Kies je voor één van onze opleidingen, dan kies je voor een investering in jezelf en je toekomst.

Welke opleiding zoek je?