Spring naar content

SCIOS Scope 8, 9 en 10

Leer inspecteren op basis van SCIOS Scope 8, 9 of 10. Inspecteur word je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen!

book
Zitting in (norm)commissies
crisis_alert
Deskundige trainers
eco
Gedegen leerprogramma

Een goed inspecteur

Als je in de elektrotechniek inspecties wilt doen, moet je van alles kunnen. Je moet niet alleen weten wat je doet, maar ook goed kunnen kijken, meten en verslag doen van wat je ziet. En dan moet je ook nog snappen wat dat betekent en wat je ermee moet doen. Dat leer je niet zomaar uit een boek. Dat moet je oefenen, oefenen, oefenen. Gelukkig helpen onze trainers je daarbij. Zij weten precies wat je nodig hebt om een goede inspecteur te worden. En op elke plek waar we lesgeven, hebben we een praktijkruimte waar je lekker kunt oefenen met echte apparaten.

done
Deskundige docenten en trainers
done
Theorie én veel oefenen
done
Kennis van normen en eisen

Welke SCIOS training is geschikt voor jou?

SCIOS scope 8 inspecteur elektrische installaties
Met deze cursus leer je de normen en eisen die gelden voor elektrische installaties. Hoe je ze kunt controleren op veiligheid en energiezuinigheid en hoe je een rapport kunt opstellen met je bevindingen en aanbevelingen.

SCIOS scope 9 inspecteur elektrische arbeidsmiddelen
Voer je onderhoud of inspecties uit aan elektrische arbeidsmiddelen, dan leer je hier de wettelijke eisen, technische aspecten en praktische vaardigheden om je werk goed en veilig uit te kunnen voeren.

SCIOS scope 10 risico-inspecties van elektrotechnisch materieel
Als je elektrische installaties moet inspecteren op brandgevaar moet je op de hoogte zijn van de normen en eisen die gelden voor deze installaties, hoe je ze veilig en efficiënt kunt controleren en welke rapportages je moet opstellen.