Spring naar content

Maatwerk voor gasbeheerder

Bij de Gasunie geven we slimme veiligheidstrainingen op maat met veel praktijkonderdelen.

Praktische veiligheidstrainingen op maat voor Gasunie

Bij de Gasunie werken meerdere mensen die eenvoudige elektrotechnische handelingen mogen uitvoeren, als ze elke drie jaar een opfriscursus volgen. Met een interactieve training zorgt Van der Heide voor een boeiend, leerzaam en actueel geheel!

Verder dan de standaard

Gasunie Deventer zocht een opleider die verder kijkt naar de standaardinstructies en direct inspeelt op de praktijk. Die opleider hebben ze gevonden in Van der Heide, want we organiseren regelmatig de vervolgtrainingen voor zogenaamde Voldoende Onderrichte Personen (VOP).

Maatwerk werkt

Met de vervolgtraining wordt de technische kennis en bewustwording rondom veilig werken opgefrist. Samen met de Gasunie ontwikkelden we een VOP-nascholing inclusief toets op maat, met veel praktijkonderdelen. Bij de vestiging in Deventer was bijvoorbeeld al een

grote zeecontainer met cv-ketels aanwezig, dus hebben we praktijkopdracht gemaakt die hierbij passen. Ook voor onze eigen mobiele praktijkunit schreven we oefeningen die helemaal zijn toegespitst op de Gasunie. Hierdoor is veel trainingscapaciteit gecreerd en kunnen de VOP- ers in groepen van zes getraind worden.

Praktische informatie

Gemiddeld organiseren we twintig nascholingen per jaar. We horen van de deelnemers dat ze erg enthousiast zijn over de interactieve en praktische insteek, en dat de training nauw aansluit bij de eigen praktijk. Precies wat we wilden bereiken!