Spring naar content

De juiste opleiding voor jou!

Met onze opleidingen leer jij veilig werken aan en met elektrotechnische installaties.

Investeer in jezelf!

Ga je voor een opleiding bij Van der Heide dan maak je een goede keuze. Je leert hoe je normen moet interpreteren en toepassen in de praktijk. Onze deskundige docenten zijn thuis in de theorie en hebben ervaring in de praktijk. Zij zorgen ervoor dat jij je kennis en vaardigheden kunt vergroten. Kies je voor één van onze elektrotechnische opleidingen, dan kies je voor een investering in jezelf en je toekomst.

Voor jouw werkgever is het niet alleen fijn om vaktechnische medewerkers in dienst te hebben, jij bent het die na het volgen van een training of cursus bijdraagt aan een veilige elektrische bedrijfsvoering van de organisatie. Je zorgt mede voor continuïteit en het voorkomen van gevaarlijke situaties of schade. Een veilig gevoel!

Zorg jij dat er veilig gewerkt wordt?

Een veilige elektrotechnische bedrijfsvoering is een must voor iedereen die werkt aan en met elektrische installaties. Veiligheidsnormen zoals NEN 1010, NEN 3140, NEN 3840 of Arbowet worden steeds aangescherpt. Verzekeraars worden strenger én installaties worden complexer door technische innovaties. Hoe zorg je dat je veilig en effectief werkt en dat op de hoogte bent alle normen en richtlijnen? Dit doe je door een opleiding te volgen.

Waarom Van der Heide?

done
Deskundige docenten
done
Theorie- en praktijklessen
done
In company of open inschrijving
done
Investering in je toekomst
done
Voorkomen van gevaarlijke situaties