Spring naar content
book
Bewezen kwaliteit
crisis_alert
Klantgericht proces
eco
Erkend keurmerk

Wat is BRL 1201?

Als het gaat om een betrouwbare bliksembeveiligingsinstallatie, komt de BRL 1201 in beeld. Dit Nederlandse certificaat verzekert je van een leverancier die voldoet aan specifieke eisen op het gebied van kwaliteit. Voldoet de installatie aan de regelgeving? Zijn de installateurs gekwalificeerd? Worden fouten snel opgespoord? Hoe klantgericht is het proces van ontwerp, levering en installatie van jouw bliksembeveiligingsinstallatie? Kies voor een toonaangevend en BRL 1201 gecertificeerd bliksembeveiligingsbedrijf en maak jouw wereld veiliger. Elke dag.

Waarom BRL 1201 inzetten?

Van aanvraag tot ontwerp en van uitvoering tot oplevering. Kies je voor een BRL 1201 gecertificeerd bedrijf, dan geeft dat zekerheid. De BRL 1201 is het keurmerk voor kwaliteitsbedrijven die werken aan het ontwerp, de installatie en het onderhoud van bliksembeveiligingssystemen, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging.

Wat betekent het BRL 1201 certificaat?

Certificering betekent dat je kiest voor een bedrijf met het keurmerk Bliksembeveiliging. Dit keurmerk is een bewijs van kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast is de vakgroep Bliksembeveiliging van Techniek Nederland alleen toegankelijk voor bliksembeveiligingsbedrijven met het BRL 1201 certificaat. Meer weten over dit Nederlandse keurmerk? Neem contact op.

specialist volgens de BRL1201

Hoe wij de kwaliteit van onze producten en diensten bewaken, is nauwgezet vastgelegd in ons kwaliteitshandboek. Daardoor zetten wij continu in op het verbeteren van onze dienstverlening.

done
Marktleider: elke dag werken wij aan jouw veiligheid. Dat doen we al meer dan 100 jaar. We verlagen de risico’s en verhogen jouw veiligheid.
done
Expert: of het nu gaat om aarden, bliksembeveiliging, elektrische veiligheid of kathodische bescherming; onze vakmensen staan voor je klaar.
done
Alles onder 1 dak: we plaatsen, inspecteren, onderhouden en leiden zelfs op. Zo maken we jouw wereld samen veiliger!

Al 100+ jaar Van der Heide

Elke dag werken wij aan jouw veiligheid. Dat doen we al meer dan 100 jaar. We verlagen de risico’s en verhogen de veiligheid van gebouwen, bouwkundige constructies, waterwegen, transportleidingen of elektrotechnische installaties, zodat iedereen veilig kan werken, wonen en recreëren. 

Of het nu gaat om aarden, bliksembeveiliging, elektrotechnische veiligheid of kathodische bescherming; onze vakmensen staan voor je klaar. We plaatsen, inspecteren, onderhouden en leiden zelfs op.

Zo maken we jouw wereld elke dag veiliger!