Spring naar content

NEN 3840 / NEN 3140 hoog- en laagspanning (Stipel 2024)

book
Zitting in (norm)commissies
crisis_alert
Deskundige trainers
eco
Gedegen leerprogramma

Hoog- en laagspanning

Als je in de elektrotechniek werkt, kom je vaak zowel hoog- als laagspanning tegen. Bij nieuwe gebouwen komt de hoogspanning steeds dichter bij de apparatuur en als installatieverantwoordelijke moet je ook zorgen voor de hoogspanning op het terrein. Dat betekent dat je niet alleen meer moet weten en kunnen. Het betekent ook dat je breder inzetbaar bent én ook een grotere verantwoordelijkheid hebt.

Ideaal voor VP en IWV

Daarom is het handig om een training te volgen waar je alles leert over hoog- en laagspanning. Dat is sneller en makkelijker dan twee aparte trainingen. En je hoeft maar één keer examen te doen om je certificaat te halen. Ideaal voor als je vakbekwaam persoon of installatie- werkverantwoordelijke bent en met beide soorten spanning te maken hebt.

done
2 opleidingen, 1 examen
done
Korte doorlooptijd
done
Docenten met praktijkervaring

Oefenen tijdens de combinatietraining hoog- en laagspanning (Stipel 2024)

Een NEN 3840 NEN 3140 hoog- en laagspanningscursus is niet compleet zonder een practicum waar je de theorie in de praktijk kunt brengen. Daarom hebben we door heel Nederland verschillende locaties waar je onder begeleiding van een deskundige instructeur kunt oefenen met laag- en hoogspanning. Geen vast practicum in de buurt, dan maken we gebruik van onze mobiel praktijk unit laagspanning. Zo leer je op een veilige en leuke manier hoe je moet omgaan met laagspanningsinstallaties en -apparatuur.