Spring naar content

Kom jij bij ons werken?

Wil jij ook de wereld elke dag een stukje veiliger maken, zodat we veilig kunnen wonen, werken en recreëren?

Wil jij de wereld elke dag een stukje veiliger maken?

We zijn altijd op zoek naar professionals die graag samenwerken en zich willen ontwikkelen. Of je nu al veel ervaring hebt of juist aan het begin van je loopbaan staat: we gaan graag met jou in gesprek. Wil je technische installaties inspecteren, offshore werken, lesgeven of klanten adviseren? Van der Heide heeft de baan in de techniek voor jou.

Duurzaam inzetbaar, veiligheid en werkgeluk

Jouw wereld elke dag een stukje veiliger maken. Dat is ons ons doel. Duurzame inzetbaarheid, veiligheid en werkgeluk zijn het fundament van ons werkgeverschap. Wij hebben de toekomst helder voor ogen: blijven doen waar we groot mee zijn geworden en innoveren met kunstmatige intelligentie (AI). Dat doen we samen met meer dan 200 medewerkers, stagiairs, zelfstandigen, uitzendkrachten, experts en partners. En daar zijn we trots op.

Stage of traineeschip?

Ben je geïnteresseerd in techniek? Dan vind je jouw stage of traineeschip bij Van der Heide. Wij investeren met veel plezier in jouw toekomst.

Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Dat vinden we bij Van der Heide belangrijk. Daarom bieden we al onze medewerkers volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Wil je doorgroeien naar een functie binnen je eigen vakgebied? Of daarbuiten? Bij Van der Heide hebben we uiteenlopende functies: van monteurs tot ict-medewerkers. Zo is er altijd een baan die past bij jouw talenten. Samen maken we jouw ambities waar.

Vitaliteit voorop

Sinds 2019 mag Van der Heide zich een vitaal bedrijf noemen. Daar zijn we trots op. Gezonde en gemotiveerde medewerkers vormen de basis van onze organisatie. Daarom krijg je bij Van der Heide de ruimte om te werken aan je persoonlijke en professionele vitaliteit. We organiseren sportieve activiteiten, bieden coaching en opleidingen en motiveren je om aan de slag te gaan met je eigen (vitaliteits)doelen.