Spring naar content
book
Expert in elektrotechnische opleidingen
crisis_alert
Kennis van normen en richtlijnen
eco
TenneT dienstverlener

Goed opgeleide medewerkers zijn je grootste troef

De energie sector is de laatste jaren flink veranderd door de liberalisering. Het maken, verhandelen en verkopen van energie zijn nu commerciële activiteiten, terwijl het beheren van de netten meer rekening moet houden met de marktwerking. Al geruime tijd mogen de netbeheerders en de netten die ze beheren niet meer bij een energieconcern horen dat ook energie levert of maakt. Netbeheerders hebben daardoor een eigen plek op de energiemarkt gekregen. Jij bent als publieke aandeelhouder verantwoordelijk voor de algemene veiligheid voor het werken aan en met het net.

Voorkom ongelukken en storingen

Een veilige werkplek is een must en goed opgeleide medewerkers zijn daarbij je grootste troef. Veiligheid speelt een belangrijke rol bij de werkzaamheden rondom de energie transitie. Er wordt hard gewerkt aan het verduurzamen van de energievoorziening, het vergroten van de flexibiliteit en het verminderen van de CO2-uitstoot. Dit vraagt om zorgvuldige planning, risicoanalyse en preventieve maatregelen – opleidingen, inspecties, aarden – om ongelukken en storingen te voorkomen. Wel zo veilig!

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen binnen de energie sector? Of heb je een specifieke vraag? Thealize Roorda vertelt je er graag meer over.

Ontdek onze opleidingen

Kies je voor één van onze opleidingen, dan kies je voor een investering in jezelf en je toekomst.

Welke opleiding zoek je?