Spring naar content

Opleidingscentrum

Of je nu gaat voor hoog- of laagspanning, er is altijd een opleidingscentrum bij jou in de buurt.

Trainingen bij jou om de hoek

Elektrotechnische opleidingen en trainingen zijn een uitstekende manier om je kennis en vaardigheden op het gebied van elektriciteit, installaties, machines en apparaten te vergroten. Op meerdere locaties in Nederland kun je deze opleidingen en trainingen volgen. Specifiek voor hoog- en laagspanning hebben we opleidings- en trainingscentra ontwikkelt in het noorden en westen van Nederland. In onze centra kun je veilig en efficiënt je vaardigheden en kennis vergroten. Zo brengen we de praktijk dicht bij je thuis.

Opleidingscentrum of Mobiele Praktijk Unit

We vinden het belangrijk dat je naast de theorie ook de praktijk kunt oefenen. Want door te oefenen leer je niet alleen de theorie toe te passen, maar ervaar je ook wat er in de praktijk goed (of fout) kan gaan.

Naast onze opleidingscentra in Drachten en Gorinchem, waar zowel een hoog- als laagspanningspracticums opgesteld staan, hebben we ook de beschikking over diverse mobiele praktijkunits (MPU’s). Met onze MPU’s kun je op elke locatie oefenen met realistische installaties. Je leert hoe je veilig en volgens de STIPEL-normen kunt werken met verschillende soorten frames. De MPU is makkelijk te vervoeren met een aanhanger en past in elke geschikte ruimte. Zo kun je overal optimaal profiteren van onze praktijkgerichte trainingen.

Waarom Van der Heide?

done
Theorie direct toepassen in de praktijk
done
Veilig oefenen met mobiele units
done
In onze centra of bij jou op locatie