Spring naar content
book
Expertise
crisis_alert
Innovatie
eco
Alles onder één dak

Elektrotechnische veiligheid voor jouw werknemers

Als werkgever wil je dat je werknemers veilig kunnen werken, zeker als het gaat om elektrotechniek. Een bedrijfsongeval is natuurlijk een nachtmerrie die je absoluut wilt voorkomen. We vertellen je wat je kunt doen om de elektrotechnische veiligheid te vergroten. Nog te vaak blijkt dat veel bedrijven geen duidelijk in- en overzicht hebben wat betreft de wet- en regelgeving waaraan moet worden voldaan.

Veiligheid van werkvloer tot management

Door kwalitatieve oplossingen die betrekking hebben op de zorg voor veiligheid, duurzaamheid (in de vorm van levensduur), productiviteit en rendement helpen we jouw wereld  en die van je medewerkers veiliger te maken. We geven je advies en ondersteuning veiligheid op de werkvloer, hoe je de continuïteit van je primaire processen kunt borgen en je kosten kunt beheersen. Maar we houden ook intern toezicht op de naleving van de wet- en regelgeving, het werken volgens normen en/of de regels die jij als organisatie hebt opgesteld. Zo inventariseren we risico’s, mogelijke schade en andere niet noodzakelijke kosten die kunnen ontstaan door ongewenste gebeurtenissen.

Diensten

van der Heide al meer dan 100 jaar veiligheid

Het is ruim honderd jaar geleden dat ‘Pieter Bliksem’ z’n eerste koperen bliksembeveiligingsinstallatie aanlegde op de boerderijdaken in het buitengebied van Noordoost-Friesland. Hiermee werd hij de grondlegger van het bedrijf dat Van der Heide nu is.

Nog altijd zijn wij nummer één in bliksembeveiliging en tegenwoordig ook in kathodische bescherming, elektrotechnische veiligheidsinspecties en -opleidingen. Hoewel er in een eeuw tijd veel is veranderd, hebben wij nog altijd dezelfde drive als Pieter: de wereld elke dag een beetje veiliger maken.

done
Marktleider
done
Alles onder één dak
done
Veilig en vertrouwd