Spring naar content
book
Expert elektrotechnische veiligheid
crisis_alert
Kennis van normen en richtlijnen
eco
Veiligheidsoplossingen voor bouwwerken

Bouwwerken zonder woonbestemming

Als je denkt aan de utiliteitsector, dan denk je aan alle gebouwen die niet bedoeld zijn om in te wonen. Van fabrieken tot kantoren, van sportzalen tot ziekenhuizen, van bioscopen tot energiecentrales, van proceswaterinstallaties en nog veel meer. Al deze gebouwen moeten voldoen aan het bouwbesluit en een aangename en veilige omgeving zijn om in te werken en te recreëren.

Veilig werken en recreëren

In de huidige tijd een hele uitdaging om dat goed te regelen. Want wat is er nodig om de elektrische installaties zoals verlichting, liften of medische apparatuur goed en veilig te laten werken. Het bijhouden en toepassen van de juiste normen en richtlijnen voor het installeren, onderhouden en inspecteren is een vak apart. En juist dat is wat wij voor je doen. We geven je advies, engineeren, installeren, inspecteren en leiden op, zodat jij kunt zorgen dat een operatie goed verloopt, het licht blijft branden, water schoon uit de kraan komt en het digitale scorebord van je favoriete club blijft werken.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen om jouw gebouw een veilige haven te maken? Of heb je een specifieke vraag? John Millenaar vertelt je er graag meer over.

Ontdek onze opleidingen

Kies je voor één van onze opleidingen, dan kies je voor een investering in jezelf en je toekomst.

Welke opleiding zoek je?