Spring naar content

Dienstverleners TenneT TSO

Hoog- en laagspanningsopleiding binnen het domein LNB (110 kV tot 380 kV) voor een aanwijzing en/of examinering om voor TenneT te mogen werken.

book
Zitting in (norm)commissies
crisis_alert
Deskundige trainers
eco
Gedegen leerprogramma

Werken voor TenneT als Service Provider

Als netbeheerder van Nederland beheert TenneT 25.000 kilometer aan hoogspanningskabels. Zij zorgen dat het licht blijft branden en dat elektriciteit altijd en overal met een druk op de knop beschikbaar is. Dat doen ze samen met Service Providers: partijen dan wel dienstverleners die in opdracht van TenneT werken aan de elektriciteitsvoorzieningen in Nederland.

Waarom de digitale Hub gebruiken?

Ben jij zo’n Service Provider die binnenkort aan de slag mag voor TenneT? Dat heb je een TenneT-aanwijzing nodig voor hoog-en laagspanning (110kV tot 380kV). Om die aanwijzing te krijgen is vakbekwaamheid vereist. Hiervoor hebben we met TenneT de Hub ontwikkeld: een digitale leeromgeving waar leren, gamen en een online bibliotheek samenkomen. Afhankelijk van de aanwijzing waar je voor gaat wordt op de eerste cursusdag een assessment gedaan. Dit is de basis van je persoonlijke leerprofiel. De Hub is een fijne ondersteuning aan de klassikale lessen die je volgt.

 

done
Persoonlijk leerniveau
done
STIPEL eindtermen
done
Oefenen met Breingym

STIPEL eindtoetsen

Je vakbekwaamheid wordt getoetst op basis van STIPEL eindtermen. Zowel voor hoogspanning als voor laagspanning gelden de STIPEL-PCE certificatieschema’s (BEI BHS en BEI BLS), voor de aanwijzingen THP, VOP, VP, AVP, WV, BD, OIV, IV van het werkdomein LNB.