Spring naar content

NEN 3840 hoogspanning (Stipel 2024)

Hoogspanningstrainingen NEN 3840 gebaseerd op Stipel (2024) eindtermen.

book
Zitting in (norm)commissies
crisis_alert
Deskundige trainers
eco
Gedegen leerprogramma

Veilig werken aan en met hoogspanningsinstallaties

Wil je leren hoe je veilig met hoogspanning omgaat? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je om je werkplek zo veilig mogelijk te maken. Dat is goed voor jou, je collega’s en je baas. Want als je veilig werkt, heb je minder kans op ongelukken, schade en gedoe.

Voor beginnend en gevorderd technisch medewerker

Een van de dingen die we doen, is trainingen geven aan technisch personeel. In ons trainingscentrum leer je alles over NEN 3840 hoogspanning. Of je nou beginner bent of gevorderd, wij hebben een training, opleiding of cursus die bij je past. Je leert niet alleen de theorie, maar ook de praktijk. We hebben een hoogspanningspracticum waar je kunt oefenen met echte NEN 3840 hoogspanningsinstallaties. Onze docenten en trainers zijn ervaren en komen zelf ook uit de praktijk. Ze leren je hoe je veilig kunt ‘schakelen’ in elke situatie.

Een NEN 3840 hoogspanningscursus is niet compleet zonder een practicum waar je de theorie in de praktijk kunt brengen. Daarom hebben we op verschillende locaties waar je onder begeleiding van een deskundige instructeur kunt oefenen met hoogspanning. Zo leer je op een veilige en leuke manier hoe je moet omgaan met hoogspanningsinstallaties en -apparatuur.