Spring naar content

Training elektrotechniek

Ideaal om inzicht te krijgen in de werking en het ontwerp van elektrische systemen en apparaten. Je leert ook de praktische vaardigheden om zelf elektrisch schakelingen te bouwen en te testen.

book
Zitting in (norm)commissies
crisis_alert
Deskundige trainers
eco
Gedegen leerprogramma

Gaan voor vakmanschap

Een opleiding Elektrotechniek is een goede keuze als je wilt werken in de industrie of in gebouwen. Je leert hoe je elektrotechnische installaties onderhoudt, repareert en verbetert. Je leert ook hoe je veilig en volgens de regels werkt. Zo zorg je ervoor dat de installaties optimaal functioneren en dat je zelf geen risico loopt. Hoe wordt je zo’n vakman of vakvrouw? Door een opleiding Elektrotechniek te volgen!

done
Hoogwaardige opleiding (ook omscholing)
done
Deskundige docenten en trainers
done
Theorie en praktijk

Over het verschil tussen industriële installatie en gebouw gebonden installatie

Er zijn twee soorten opleidingen Elektrotechniek: voor industriële installaties en voor gebouw gebonden installaties. De opleiding voor industriële installaties leert je hoe je installaties in de industrie onderhoudt. Dit zijn vaak complexe en geavanceerde installaties die veel eisen stellen aan je kennis en vaardigheden. De opleiding voor gebouw gebonden installaties leert je hoe je installaties in gebouwen onderhoudt. Dit zijn meestal eenvoudigere installaties die minder complex zijn, maar wel belangrijk voor het comfort en de veiligheid van de gebruikers.

Na het volgen van een van deze opleidingen kun je zelfstandig of onder begeleiding van een ervaren elektrotechnische medewerker aan de slag. Je hebt dan een waardevol diploma op zak waarmee je kunt laten zien dat je een vakman of vakvrouw bent. Je hebt dan ook meer kans op een leuke en uitdagende baan in de elektrotechniek.