Spring naar content

Kom werken bij van der Heide

We zijn altijd op zoek naar professionals die graag samenwerken en zich willen ontwikkelen. Of je nu al veel ervaring hebt of juist aan het begin van je loopbaan staat.

Wij hebben dé baan in de techniek voor jou!

40 uur Standplaats Drachten

Businessunit manager

Jij weet als geen ander je team te inspireren en mee te nemen in je plannen. Onze waarden en normen zijn daarbij je ethisch kompas. Samen met je team ga je de uitdaging aan om aan de top te blijven.

arrow_forward
40 uur Standplaats Leerdam

Monteur kathodische bescherming

Zee, zout vocht. In ons land ligt roest altijd op de loer. Door een slim ‘laagje elektriciteit’ te monteren laat jij leidingen, damwanden en betonconstructies niet verroesten.

arrow_forward
32 - 40 uur per week Randstedelijk gebied

Inspecteur NEN 3140

Jij controleert elektrische installaties nauwgezet en zorgt dat ze voldoen aan de geldende normen en richtlijnen. Of dit nu een medische ruimte is of een productieproces bij een melkfabriek; jij zorgt voor een veilige werkomgeving.

arrow_forward
38 uur Standplaats Drachten

Monteur bliksembeveiliging

Als monteur ga je niet alleen aan de slag met aarding-, bliksembeveiligingsinstallaties. Ook het installeren van overspanning behoort tot je werkzaamheden.

arrow_forward
32 - 40 uur per week Heel Nederland

Adviseur en trainer elektrotechniek

Je deelt onze visie op veiligheid bij de klant en met je cursisten. Want jij weet als geen ander dat een integrale benadering van organisatie, installatie en medewerker leidt tot veiligheid op de werkvloer.

arrow_forward
40 uur Heel Nederland

Inspecteur bliksembeveiliging

Klim jij veilig en ontspannen op een ladder en wandel je rustig over een dak?  Als inspecteur werk je vaak op grote hoogte om de installaties te controleren of een kleine reparatie uit te voeren.

arrow_forward
32 - 40 uur per week Heel Nederland

Open sollicitatie

Zoek je een uitdagende en interessante baan? Bij ons zijn er volop mogelijkheden. Van engineer, monteur, inspecteur tot trainer en van personeelszaken, finance, inkoop tot marketing en verkoop.

arrow_forward
Uren conform studie eisen Heel Nederland

Stage

Zoek je een uitdagende en interessante stage in de techniek? Bij ons kun je stagelopen in verschillende vakgebieden. Van engineer, monteur bliksembeveiliging tot inspecteur en van personeelszaken, marketing tot trainer elektrotechniek.

arrow_forward

Van der Heide als werkgever

Van inspecteurs tot monteurs, en van instructeurs tot adviseurs: bij Van der Heide werken we iedere dag met bijna tweehonderd mensen aan veiligheid. Al die vakmensen krijgen volop kansen om zich te ontwikkelen en door te groeien in de techniek. Of om bij Van der Heide juist het vak te leren.

Een schat aan kennis en expertise

Alle medewerkers van Van der Heide hebben hun eigen kennis en expertise. Samen beschikken we over een schat aan informatie die onze organisatie maakt tot wat die is: dé specialist op het gebied van veiligheid en elektrotechniek.

Groei door in de techniek

Bij Van der Heide krijgt iedereen volop mogelijkheden zich te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Dat je je vakkennis kunt blijven vergroten. Wil je doorgroeien naar een functie binnen je eigen vakgebied? Of daarbuiten? Bij Van der Heide kan het allebei. Samen maken we jouw ambities waar.

Wat onze collega's zeggen

Stage

Ik heb tot nu toe nog nooit zo’n bijzondere stageplek gehad. Een top begeleiding waar humor en leren hand-in-hand gaan. Van der Heide is echt een fijn bedrijf om stage te lopen!

Wiebren Elzinga, student ROC Friese Poort
Carrière switch

Op mijn 49ste heb ik de gok met Van der Heide gewaagd. Een carrière switch van vrachtwagenchauffeur naar inspecteur kathodische bescherming. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad.

Dirk Haarman, inspecteur kathodische bescherming
CEO

Met veel trots heb ik leiding mogen geven aan deze vakmensen. Zij dragen allemaal een blauw hart in zich en dat voel je als je met ze samenwerkt.

Tanja Lendzion, CEO Antea Group