terug

Power Quality Check

Zo veel belang als we hechten aan de continuďteit van de elektriciteitsvoorziening, zo weinig zijn we bezig met de kwaliteit ervan. Deze kwaliteit, ook wel Power Quality genoemd, is niet vanzelfsprekend 100% en staat onder druk van het toenemende gebruik van (vermogens)elektronica zoals computers, TL- of LED-verlichting, toerengeregelde aandrijvingen, etc.

Met de PQ-CHECK krijgt u zicht op de risico’s en energiebesparingsmogelijkheden. U ontvangt een heldere rapportage. Indien er geen energiebesparingsmogelijkheden zijn die binnen een jaar kunnen worden uitgevoerd, krijgt u zelfs 50% van de kosten van de PQ-check terug.

Direct aanvragen

Selecteer hieronder het type inspectie dat u wilt aanvragen en klik vervolgens op 'Aanvragen'

1. Type inspectie

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!