Spring naar content

NEN 1010 laagspanningsinstallaties

€ 985

Een must voor iedereen die met elektrische installaties werkt. Je leert hier de normen en regels die gelden voor veilig en betrouwbaar ontwerpen, aanleggen en onderhouden van laagspanningsinstallaties.

Over de training

Een goede elektrische installatie is veilig en betrouwbaar. Maar hoe zorg je daarvoor? Door de norm NEN 1010 te volgen! Deze norm geeft de regels voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrische installaties. Zo voorkom je gevaarlijke situaties en voldoe je aan de wettelijke eisen. In deze training leer je alles over de NEN 1010:2020 en hoe je deze toepast in de praktijk. Je gaat aan de slag met echte cases en krijgt tips en trucs van ervaren docenten. Zo word je een expert in elektrische installaties!

Wat leer je?

Voor wie?

Elektrotechnische medewerkers die mede verantwoordelijk zijn voor onderhoud, herstel en uitbreidingen van elektrische installaties.

Hoelang duurt de training?

Deze training duurt 2 dagen.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Je hebt minimaal niveau 2 volgens de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB) op het gebied van elektrotechniek, verkregen door opleiding en ervaring. Dit komt overeen met LBO/LBO+.

Waar vindt de training plaats?

Wij bieden deze training aan op diverse locaties in Nederland.