Spring naar content

NEN 1010 laagspanningsinstallaties update

€ 490

Wat zijn de wijzigingen en de actuele eisen van de norm NEN 1010? Hoe pas jij dit toe als installateur?

Over de training

De wereld verandert in een razend tempo. Technologie, maatschappij en politiek zijn voortdurend in beweging. Dat heeft ook gevolgen voor de veiligheidseisen van elektrische installaties. De NEN 1010 van 2008 is al lang niet meer actueel!

Bovenstaande ontwikkelingen bieden kansen voor zowel de installateur als de eindgebruiker. Als installateur kun je je onderscheiden door adviezen te geven die een grote meerwaarde voor de klant hebben.

Een eindgebruiker met kennis van de nieuwste NEN 1010 zal beter in staat zijn bewuste keuzes te maken. Kiezen we voor de goedkoopste oplossing of kiezen we voor een installatie die zich zelf terug verdient? Als elektrotechnicus kun je je managers vanuit die invalshoek op een gedegen manier informeren.

Wat leer je?

Voor wie?

Elektrotechnische medewerkers die te maken hebben met en (mede) verantwoordelijk zijn voor de elektrische installaties bij nieuwbouw, uitbreidingen en onderhoud. Hierbij kan het gaan om installateurs, werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerende elektrotechnici, aan zowel de dienstverlenende alsook de eindgebruikers kant.

Hoelang duurt de training?

Deze training duurt 1 dag.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor deze training heb je een elektrotechnische opleiding op minimaal niveau 3 of vergelijkbaar nodig. Daarnaast heb je basiskennis van elektrische installaties en het toegepaste beveiligings- en schakelmateriaal nodig.

Waar vindt de training plaats?

Wij bieden deze training aan op diverse locaties in Nederland.