Spring naar content

SCIOS scope 8 EBI

Op aanvraag

SCIOS scope 8 EBI inspecteur elektrotechnische installaties. Leer hoe je eerste (nieuwe) of bijzondere  elektrotechnische installaties moet keuren aan de hande van normen, wet– en regelgeving 

Over de training

Als inspecteur inspecteer je elektrotechnische installaties voor ingebruikname bij een eerste aanleg of bijzondere installaties volgens SCIOS scope 8 EBI. Het maakt niet uit of de installatie kleine of grote schakel- en verdeelinrichtingen heeft.  

Het signaleren van fouten in de installatie kan op zich al lastig zijn. Maar kun je de afwijkingen en bevindingen ook beargumenteren aan de hand van onder andere NEN 1010 en SCIOS documenten? Ook het uitvoeren van een meting hoeft niet altijd moeilijk te zijn. In deze training leer je de waarden interpreteren en kun je na het behalen van je examen je expertise als inspecteur aantonen. 

Na het behalen van het examen ontvangt u het diploma SCIOS Scope 8 EBI. 

Wat leer je?

Voor wie?

Elektro-deskundigen die inspecties van elektrische installaties in eigen beheer uitvoeren. Elektrotechnische medewerker belast met de herstelwerkzaamheden naar aanleiding van de inspecties. 

Hoelang duurt de training?

De training duurt 2 dagen. Je volgt de training iedere opvolgende week op dezelfde werkdag als de startdatum.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor deze training heb je een elektrotechnische vooropleiding op MBO-niveau 4 en een uitgebreide kennis van de geldende NEN 1010  nodig. 

Waar vindt de training plaats?

Wij bieden deze training aan op diverse locaties in Nederland.

Examen

Wil je examen doen? Geef dit dan aan bij je inschrijving. Je gegevens worden dan doorgestuurd naar ITV. Zij nemen contact met je op. Het examen vindt niet aansluitend op de laatste cursusdag plaats.