Spring naar content

SCIOS scope 8 PI

€ 2.550

SCIOS scope 8 inspecteur elektrotechnische installaties. Leer hoe je periodiek elektrotechnische installaties moet keuren aan de hand van wetten, normen en regels. 

Over de training

Als inspecteur inspecteer je periodiek bestaande installatiedelen, kleine en grote schakel- en verdeelinrichtingen en/of besturingskasten. Tijdens het inspecteren loop je mogelijk een risico en daarom is het zeer belangrijk dat de veiligheid gewaarborgd is. Je wordt bewust gemaakt om op een veilige wijze te inspecteren. 

Het signaleren van fouten in de installatie kan op zich al lastig zijn. Maar kun je de bevindingen en afwijkingen ook beargumenteren aan de hand van onder ander NEN 1010 en SCIOS documenten? Ook het uitvoeren van een meting hoeft niet altijd moeilijk te zijn. In deze training leer je de waarden interpreteren en kun je na het behalen van je examen je expertise als inspecteur aantonen. 

 Na het behalen van het examen ontvangt u het diploma SCIOS Scope 8 PI. 

Wat leer je?

Voor wie?

Elektro-deskundigen die inspecties van elektrische installaties in eigen beheer uitvoeren. Elektrotechnische medewerker belast met de herstelwerkzaamheden naar aanleiding van de inspecties. 

Hoelang duurt de training?

De training duurt 4,5 dag.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor deze training heb je een elektrotechnische vooropleiding op MBO-niveau 4  en een uitgebreide kennis van NEN 1010 nodig. 

Waar vindt de training plaats?

Wij bieden deze training aan op diverse locaties in Nederland.

Examen

Wil je examen doen? Geef dit dan aan bij je inschrijving. Je gegevens worden dan doorgestuurd naar ITV. Zij nemen contact met je op. Het examen vindt niet aansluitend op de laatste cursusdag plaats.