Spring naar content

Herkwalificatie vakbekwaam persoon NEN 3840 (Stipel 2024)

€ 1.505

Verloopt je persoonscertificaat binnenkort? De herkwalificatietraining is voor jou als VP-er een optimale voorbereiding voor het examen.

Over de training

Je Stipel persoonscertificaat is drie jaar geldig, als deze afloopt moet je opnieuw examen doen. De training herkwalificatie installatie- en/of werkverantwoordelijke hoogspanning NEN 3840 is een optimale voorbereiding voor het theorie- en praktijkexamen.

De herkwalificatietraining is opgebouwd uit twee modules, namelijk theorie en praktijk. De keuze is aan jou of je beide modules of slechts één wilt volgen.

Wat leer je?

Voor wie?

Medewerkers waarvan het certificaat vakbekwaam persoon afloopt en medewerkers die gezakt zijn en nog een examentraining nodig hebben.

Hoelang duurt de training?

Deze training duurt 3 dagen. Je volgt de training iedere opvolgende week op dezelfde werkdag als de startdatum. Hou wel rekening met 2 uur zelfstudie per trainingsdag.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor deze training het je het Stipel certificaat vakbekwaam persoon hoogspanning nodig.

Waar vindt de training plaats?

Wij bieden deze training aan in onze hoogspanningspracticums in Drachten en Gorinchem.

Examen

Wil je examen doen? Geef dit dan aan bij je inschrijving. Je gegevens worden dan doorgestuurd naar ITV. Zij nemen contact met je op. Het examen vindt niet aansluitend op de laatste cursusdag plaats.