Spring naar content

Herkwalificatie installatie- en/of werkverantwoordelijke
NEN 3140 (Stipel 2024)

€ 1.045

Verloopt je persoonscertificaat binnenkort? De herkwalificatietraining is voor jou als IWV-er een optimale voorbereiding voor het examen.

Over de training

Je Stipel persoonscertificaat is drie jaar geldig, als deze afloopt moet je opnieuw examen doen. De training herkwalificatie installatie- en/of werkverantwoordelijke laagspanning NEN 3140 is een optimale voorbereiding voor het theorie- en praktijkexamen. Daarnaast biedt de training een mooie gelegenheid om samen met je medecursisten en de trainer je bedrijfsvoering elektrische installaties te evalueren.

De herkwalificatietraining is opgebouwd uit drie modules, namelijk theorie, praktijk en schakelbrief. De keuze is aan jou of je alle modules of slechts één of twee wilt volgen.

Wat leer je?

Voor wie?

Eindverantwoordelijke voor de bedrijfsvoering van elektrische installaties en medewerkers met een aanwijzing als installatie- en/of werkverantwoordelijke.

Hoelang duurt de training?

De training duurt 2 dagen.  Hou wel rekening met 2 uren zelfstudie per trainingsdag.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor deze training heb je een elektrotechnische vakopleiding niveau 4 en praktijkervaring nodig.

Waar vindt de training plaats?

Wij bieden deze training aan op diverse locaties in Nederland.

Examen

Wil je examen doen? Geef dit dan aan bij je inschrijving. Je gegevens worden dan doorgestuurd naar ITV. Zij nemen contact met je op. Het examen vindt niet aansluitend op de laatste cursusdag plaats.