Spring naar content

Elektrotechniek industriële installaties

€ 4.175

Wordt een echte vakman/-vrouw in de elektrotechniek en leer efficiënt en veilig werken aan en met elektrische installaties.

Over de training

Als je in de industrie werkt als elektrotechnisch monteur, moet je van alles kunnen. Je moet storingen oplossen, installaties aanpassen en inspecteren, en de regels goed kennen. Dat leer je allemaal in de opleiding Elektrotechniek voor industriële installaties. Je wordt een echte vakman of vakvrouw die efficiënt en veilig kan werken.

In de opleiding krijg je een mix van theorie en praktijk. Je leert hoe je met verschillende soorten installaties omgaat en hoe je problemen voorkomt of oplost. Zo ben je goed voorbereid op je werk in de industrie.

Wat leer je?

Voor wie?

Niet elektrotechnisch geschoolde medewerkers die affiniteit met de elektrotechniek hebben en een aanzienlijke groeistap willen maken. De cursus is breed georiënteerd en geschikt voor medewerkers die werken of gaan werken aan zowel utiliteitsinstallaties als industriële installaties.

Hoelang duurt de training?

Deze training duurt 12 dagen. Je volgt de training iedere opvolgende week op dezelfde werkdag als de startdatum.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor deze training hoef je geen specifieke vooropleiding te hebben. Je moet wel een algemeen ontwikkeld gevoel voor én ervaring met techniek hebben.

Waar vindt de training plaats?

Wij bieden deze training aan op diverse locaties in Nederland.