Spring naar content

Elektrotechniek gebouwgebonden installaties

€ 3.470

Dé training om je elektrische kennis en vaardigheden te verbeteren. Leer storingen verhelpen, installaties aan te passen, uit te breiden of te inspecteren.

Over de training

Een goede manier om je elektrotechnische kennis en vaardigheden te verbeteren, is door de opleiding Elektrotechniek voor gebouwgebonden installaties te volgen. Je leert hoe je veilig en systematisch kunt werken aan elektrotechnische installaties met een lagere complexiteit, zoals uitbreidingen, onderhoud en storingen. Je zorgt er ook voor dat de installaties voldoen aan de installatievoorschriften.

De opleiding is een goede basis voor je werk als elektrotechnische medewerker. Je kunt dan onder begeleiding van een ervaren collega de werkzaamheden uitvoeren die je hebt geleerd.

Wat leer je?

Voor wie?

Voor niet elektrotechnisch geschoolde medewerkers die elektrotechnische werkzaamheden (gaan) verrichten, zoals herstelwerkzaamheden, kleine uitbreidingen en eerstelijns storing zoeken.

Hoelang duurt de training?

Deze training duurt 10 dagen. Je volgt de training iedere opvolgende week op dezelfde werkdag als de startdatum.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor deze training hoef je geen specifieke vooropleiding te hebben. Je moet wel een algemeen ontwikkeld gevoel voor én ervaring met techniek hebben.

Waar vindt de training plaats?

Wij bieden deze training aan op diverse locaties in Nederland.