Spring naar content

Herkwalificatie vakbekwaam persoon NEN 3840/3140
(Stipel 2024)

€ 2.030

Verloopt je persoonscertificaat binnenkort? De herkwalificatietraining is voor jou als VP-er een optimale voorbereiding voor het examen.

Over de training

Je Stipel persoonscertificaat is drie jaar geldig, als deze afloopt moet je opnieuw examen doen. De training herkwalificatie vakbekwaam persoon hoog- en laagspanning  is een optimale voorbereiding voor het theorie- en praktijkexamen.

De herkwalificatietraining is opgebouwd uit 2 modules, namelijk theorie en praktijk. De keuze is aan jou of je beide modules of slechts 1 wilt volgen. Deze cursus is ook geschikt voor gezakte kandidaten. Per onderdeel waarvoor een onvoldoende is gehaald, kan een herinstructie worden gevolgd en een examen worden gedaan.

Wat leer je?

Voor wie?

Medewerkers waarvan het certificaat vakbekwaam persoon afloopt. Medewerkers die gezakt zijn en nog een examentraining nodig hebben.

Hoelang duurt de training?

Deze training duurt 4 dagen. Hou wel rekening met 2 uren zelfstudie per trainingsdag.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor deze training heb je een STIPEL certificaat vakbekwaam persoon hoog- en laagspanning nodig.

Waar vindt de training plaats?

Wij bieden deze training aan in ons trainingscentra in Drachten en Gorinchem.

Examen

Wil je examen doen? Geef dit dan aan bij je inschrijving. Je gegevens worden dan doorgestuurd naar ITV. Zij nemen contact met je op. Het examen vindt niet aansluitend op de laatste cursusdag plaats.