Fit @ work

Bij van der Heide vinden we het belangrijk dat je gezond en gemotiveerd blijft. Dat je plezier hebt én houdt in je werk en dat je jezelf kunt ontwikkelen. Natuurlijk heb je daar zelf een verantwoordelijkheid in, maar als werkgever willen we je hierin wel zoveel mogelijk stimuleren en ondersteunen

Persoonlijke ontwikkeling

Er werken bij ons monteurs, inspecteurs en werkvoorbereiders, maar ook trainers, adviseurs en ict medewerkers. Door ons brede werkveld, kunnen we je een loopbaan bieden voor lange tijd, waarbij je kunt doorgroeien binnen je eigen business unit of daarbuiten. Wij geloven erin dat je het beste tot je recht komt als je iets doet wat je leuk vindt. Wanneer hiervoor een opleiding of cursus nodig is, dan kun je hier altijd over in gesprek om te komen tot een passend traject om jouw ambities waar te kunnen maken.

Vitaliteit

Je krijgt bij van der Heide daarom de ruimte om te werken aan jouw persoonlijke en professionele vitaliteit. Wij organiseren daarvoor sportieve activiteiten, coachen (individuele) medewerkers, bieden opleidingen of geven informatie over diverse (vitaliteits)onderwerpen.

IMG-20190908-WA0021
IMG-20190526-WA0002
IMG-20191006-WA0022
IMG-20190825-WA0012

Wij geloven in gemotiveerde medewerkers

Bovenal proberen we onze medewerkers inzicht te geven en te motiveren zodat zij zelf hun (vitaliteit)doelen stellen en er actief mee aan de slag gaan. Niet voor niets dus dat Van der Heide sinds 2019 het predicaat ‘vitaal bedrijf’ op de gevel mag dragen. Dit vraagt continue aandacht van alle betrokkenen voor het onderwerp. Dat blijven we doen omdat wij er in geloven dat gezonde en gemotiveerde medewerkers een absolute meerwaarde zijn.

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij van der Heide en onze fit @ work acties of ben je benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling bij ons? Mail dan naar Hannie van der Velde en stel je vraag.

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!