Werken bij

We zijn altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen aan de veiligheid van Nederland. Professionals die graag samenwerken, zich willen ontwikkelen en gaan voor het eerlijke verhaal. Of je nu al veel ervaring hebt, of juist aan het begin van je loopbaan staat: we gaan graag met jou in gesprek.

Gooi het eens over een andere boeg..

Wil jij je carričre over een andere boeg te gooien? Heb je altijd al een voorliefde voor techniek gehad? Dan onderzoeken we graag met jou de mogelijkheden. We bieden diverse bij- en omscholingstrajecten om jouw talent verder te ontwikkelen.

Expo Stretch Wall van der Heide Human Capital

Jouw groei is ons succes

Bij van der Heide denken we in mogelijkheden, scheppen we voorwaarden om creatieve ideeën een kans te geven en versterken elkaar door elkaars kracht te gebruiken. We investeren daarom graag in onze mensen: hun persoonlijke groei draagt bij aan het succes van onze organisatie.

Vragen?

Heb je vragen over een vacature, stage of wil je weten welke kansen wij jou kunnen bieden? Neem dan contact op met Joan de Jong via 088 - 63 63 163 en ga in gesprek.

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Bouwen

Beschermen

Inspecteren

Kennis delen

Opleiden

Specials

Veilig werken

Wet- en regelgeving

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!