Werken bij

Ben je een hoogvlieger, probleemoplosser of kies je voor een leven lang leren? Kom dan bij ons werken!

Ben jij junior, senior, specialist of zij-instromer? Wij zijn op zoek naar mensen die affiniteit hebben met techniek, die de handen uit de mouwen willen steken, bereid zijn om te leren óf hun kennis willen delen en waarbij veiligheid in hun DNA zit.

Van der Heide is een technische dienstverlener. Wij voeren werk uit voor grote installateurs en -bouwbedrijven, energieleveranciers, de overheid en in de zorg. Denk daarbij aan windmolenparken, datacentra, ziekenhuizen, boorplatformen, zee- en luchthavens, sluizen, boerderijen, particulieren of onze eigen trainingscentra. Er is voldoende werk te doen. De vraag is: kom jij ons helpen?

Wat ga je doen?

Je kunt technische installaties inspecteren, aarding monteren, op grote hoogte werken, offshore gaan, werktekeningen maken, aanbevelingen aan de klant doen, collega’s motiveren, VGM-plannen schrijven, specialist worden, te voet pijpleidingtrajecten controleren of lesgeven over veiligheid. Bekijk de korte filmpjes hieronder om een idee te krijgen van de werkzaamheden van een inspecteur bij ons...

Bekijk wat Alvindo doet
Bekijk wat Alvindo doet
Bekijk wat Cornelis doet
Bekijk wat Cornelis doet
Bekijk wat Gerjo doet
Bekijk wat Gerjo doet

Plezier in je werk

Als jij gelooft dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat, dan zijn we het op dat punt al eens. Verder kunnen we je vertellen dat we goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris bieden. Maar we belonen niet alleen in geld. Je krijgt ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Jouw persoonlijke groei draagt bij aan het succes van ons bedrijf.

Onze waarden

Ruim tweehonderd collega’s maken samen van der Heide. Hoewel we bij hetzelfde bedrijf werken, zijn we allemaal verschillend. Toch zul je snel genoeg weten wanneer je werkt met iemand van ons bedrijf. Want er zijn namelijk vijf waarden die ons bijzonder maken: echt, (in)beweging, inspiratie, durf en samenwerken. Aan jou om aan deze waarden invulling te geven op een wijze die past bij jou en de werkzaamheden waar je ons bij komt helpen.

Stuur een berichtje of bel!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan even bij onze vacatures. Stuur je motivatie samen met je cv naar personeel & organisatie of solliciteer direct. Wil je meer informatie, bel dan even met Joan de Jong via 088 - 63 63 163.

Solliciteer direct

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!