Werken bij

Ben jij starter, junior, senior, specialist of zij-instromer?

Wij hebben werk voor jou! Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's, die affiniteit hebben met techniek, die de handen uit de mouwen willen steken, bereid zijn om te leren óf hun kennis willen delen met anderen én waarbij veiligheid jouw basis is.

Van der Heide is een technische dienstverlener. Wij voeren werk uit voor grote installateurs en -bouwbedrijven, energieleveranciers, de overheid en in de zorg. Denk daarbij aan windmolenparken, datacentra, ziekenhuizen, boorplatformen, zee- en luchthavens, sluizen, boerderijen, particulieren of onze eigen opleidingscentra. 

Wat ga je doen?

Je kunt technische installaties inspecteren, aarding monteren, op grote hoogte werken, offshore gaan, werktekeningen maken, aanbevelingen aan de klant doen, collega’s motiveren, VGM-plannen schrijven, specialist worden, te voet pijpleidingtrajecten controleren of lesgeven over veiligheid. Bekijk de korte filmpjes hieronder om een idee te krijgen van de werkzaamheden van een inspecteur bij ons...

Kijk wat Alvindo doet
Kijk wat Alvindo doet
Kijk wat Cornelis doet
Kijk wat Cornelis doet
Kijk wat Gerjo doet
Kijk wat Gerjo doet

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

Kijk dan even bij onze vacatures. Stuur je motivatie samen met je cv naar personeel & organisatie of solliciteer direct. Wil je meer informatie, bel dan even met Joan de Jong via 088 - 63 63 163.

Solliciteer direct

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!