Land- en tuinbouw

De land- en tuinbouwsector staat al een aantal jaren onder druk. Agrarische producten zijn van hoge kwaliteit, maar de prijzen zijn laag. De sector is continue aan het innoveren als het gaat om productverbetering.

Agro varken

Naast het maken van strategische keuzes, differentiŰren van het aanbod en vinden van nieuwe afzetkanalen, wordt samenwerking onderling en met externe partijen als kans ervaren. Als kennisorganisatie merken we nog veel te vaak dat eigenaren van land- en tuinbouwbedrijven onvoldoende hun elektrische installatie in relatie brengen met hun bedrijfscontinu´teit. Met alle mogelijke gevolgen van dien.

Wilt u meer weten over onze diensten voor de land- en tuinbouwsector? Maak dan gebruik van onderstaande button of bel direct naar 088 - 63 63 163 en vraag naar een adviseur bij u in de regio.

Neem contact met mij op

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de ľwoord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continu´teit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!