Industrie

De industrie wordt gekenmerkt door de productie en verwerking van materiŽle goederen of artikelen in fabrieken en ondernemingen, waarbij veelal de basis ligt in een hoge graad van mechanisering en automatisering. De industrie is in veel landen de sleutelsector van de economie en nog altijd qua omzet verantwoordelijk voor een derde deel van onze wereldeconomie. 

BBI industrie

Als organisatie maken wij geen onderscheid in de benadering van de diverse soorten industrieŽn. Onze benadering is gebaseerd op onze visie op veiligheid waarin alle stakeholders verzekerd moeten zijn van een veilige werk- en leefomgeving.

Wilt u meer weten over onze diensten in de industrie? Maak dan gebruik van onderstaande button of bel direct naar 088 - 63 63 163 en vraag naar een adviseur bij u in de regio.

Neem contact met mij op

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de Ėwoord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuÔteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!