Spring naar content

Over ons

Alles wat waarde heeft, wil je goed beschermen. En dat doe je samen met van der Heide.

Jouw wereld elke dag veiliger

Bij van der Heide vind je dé experts van Nederland op het gebied van bliksembeveiliging, elektrotechniek en kathodische bescherming. Samen beschermen wij gebouwen, installaties en (ondergrondse) infrastructuren tegen bliksem, corrosie en elektrotechnische risico’s. Wij adviseren, realiseren én inspecteren. En wij leiden mensen op tot veiligheidsspecialisten. Zo maken we jouw wereld elke dag beetje veiliger.

Driehonderd collega’s maken samen van der Heide. En al die collega’s brengen hun eigen karakter en talenten mee. Toch merk je het meteen wanneer je met iemand van Van der Heide werkt. Het zit in de diensten die wij leveren én de manier waarop we werken. Veiligheid is niet iets wat we roepen, het is wat we zijn. En daar zijn we trots op!

Onze waarden & normen

Eerlijk

Wij staan voor eerlijk, onafhankelijk en haalbaar advies. En loopt een project anders dan gepland? Dan geven wij openheid van zaken. We durven feedback te geven én te krijgen.

(in) Beweging

De wereld verandert. En wij veranderen mee. Dit doen we door nieuwsgierig te zijn, door te luisteren naar wat klanten willen en door onze producten en diensten continu te verbeteren.

Inspiratie

Het is inspirerend om bij én met van der Heide te werken. Omdat wij denken in mogelijkheden. Zo komen we tot nieuwe ideeën en ontdekken we nieuwe oplossingen.

Durf

Wanneer we een kans zien, dan pakken we hem ook. We hebben de durf om te experimenteren, om het anders te doen dan anders. Want we geloven in onze eigen kracht.

Samenwerken

We werken samen om tot de beste oplossingen te komen. We gebruiken elkaars kennis en kracht en dagen elkaar hierin uit. Als collega’s onderling, maar ook met klanten en samenwerkingspartners.

arrow_forward
arrow_back
Gezamenlijke missie
+
Trotse medewerkers
+
Gemiddelde leeftijd
+
Jaar ervaring

Trotse medewerkers die vooruitkijken

Bij Van der Heide zijn we altijd bezig met vandaag én morgen. We willen vooroplopen en elke dag een stapje beter zijn dan de vorige. We zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken en we houden niet van klagen. Onze ambitie en ondernemingsgeest hebben ons gemaakt tot wie we zijn.

Een eeuw van bouwen en beschermen

We hebben meer dan honderd jaar bijgedragen aan de opbouw van Nederland en ver daarbuiten. Of het nu gaat om grote namen als Total en TenneT, de Maasvlakte, of een ziekenhuis in Zuid-Afrikaans Guinea – overal ter wereld hebben we een steentje bijgedragen aan meer veiligheid.

Trots op ons werk

Misschien hebben we niet alles verteld op onze site, maar dat is oké. De teksten en foto’s geven slechts een glimp van ons verhaal. Het belangrijkste is dat ze uitstralen hoe trots we zijn om bij te dragen aan een veilige toekomst voor jou!

100 jaar in vogelvlucht

Het is ruim honderd jaar geleden dat ‘Pieter Bliksem’ z’n eerste koperen bliksemaarding aanlegde op de boerderijdaken in het buitengebied van Noordoost-Friesland. Hiermee werd hij de grondlegger van het bedrijf dat van der Heide nu is.

Nog altijd zijn wij nummer 1 in bliksembeveiliging, maar tegenwoordig ook in kathodische bescherming en elektrotechnische veiligheid. Hoewel er in een eeuw tijd veel is veranderd, hebben wij nog altijd dezelfde drive als Pieter: de wereld elke dag een beetje veiliger maken.