Spring naar content

Risicobeheersing en NEN 3140

€ 1.495

Een interactieve en praktijkgerichte training. Hoe voldoe je aan de Arbowet en kun je veilig werken aan elektrotechnische installaties?

Over de training

Ben jij als installatieverantwoordelijke of werkverantwoordelijke op zoek naar een praktische cursus om je kennis en vaardigheden op het gebied risicobeheersing van elektrotechnische veiligheid te vergroten? Dan hebben we goed nieuws voor je! In onze nieuwe training NEN 3140 en risicobeoordeling leert je hoe je aan de Arbowet kunt voldoen en hoe je veilig kunt (laten) werken aan elektrische installaties.

De training is interactief en praktijkgericht. Je krijgt de kans om je eigen Arbo RI&E en aanwijsdocument mee te nemen en te bespreken samen met de andere deelnemers. Ook kun je een medewerker van je veiligheidsafdeling (bijv QHSE) meenemen, zodat jullie samen kunnen leren en ervaringen kunnen uitwisselen.

Een belangrijke stakeholder in de organisatie is een veiligheidsafdeling (QHSE). Wij adviseren je om een medewerker van die afdeling tegelijk met jou de training te laten volgen.

Wat leer je?

Voor wie?

Installatie- en/of werkverantwoordelijken, HSE medewerkers, etc.

Hoelang duurt de training.

De training duurt 2 dagen. De tweede trainingsdag is 2 weken na de startdatum.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor deze training heb je een elektrotechnisch vakopleiding niveau 4 en praktijkervaring nodig.

Waar vindt de training plaats?

Wij bieden deze training aan op diverse locaties in Nederland.

Welke docenten verzorgen deze training?
  • Klaas van der Kolk: jurist bij Nova Juridica. Klaas heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen en is tevens verbonden aan de Hogeschool Windesheim. Hij geeft training en advies op diverse rechtsgebieden, waaronder het aansprakelijkheidsrecht.
  • Van der Heide adviseur: een ervaren adviseur welk zich bezig houdt met risicobeoordelingen, risico-inventarisaties, audits, GAP analyses, impactanalyses en implementaties.
Wat neem je mee naar de training?
  • De Arbo RI&E van je organisatie
  • Het aanwijsdocument van de IV- en WV-er