Spring naar content

Herkwalificatie vakbekwaam persoon NEN 3840/3140 TenneT

€ 2.373

Hoog- en laagspanningstraining binnen het domein LNB voor een aanwijzing en/of examinering om voor TenneT te mogen werken.

Over de training

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van hoog- en/of laagspanning opfrissen en je persoonscertificaat verlengen? Dan is de herhalingstraining vakbekwaam persoon voor hoog- en/of laagspanning iets voor jou! Deze training sluit aan bij de BEI BHS en/of BEI BLS eindtermen LNB (landelijk Net Beheer) van STIPEL-PCE en bereidt je optimaal voor op het examen.

Je leert niet alleen uit boeken, maar ook uit de praktijk door middel van een echte hoogspanningsinstallaties op een TenneT locatie en een laagspanningspracticum. Via een digitale leeromgeving krijg je toegang tot al het lesmateriaal en kun je oefeningen maken.

De training bestaat uit klassikale lessen en zelfstudie.

Wat leer je?

Voor wie?

Medewerkers die aangewezen zijn of aangewezen worden als vakbekwaam persoon.

Hoelang duurt de training?

Deze training duurt 4 dagen. Je volgt de training iedere opvolgende week op dezelfde werkdag als de startdatum. Hou wel rekening met 2 uren zelfstudie per trainingsdag.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor deze training heb je een Elektrotechnische vakopleiding niveau 2 en praktijkervaring nodig.

Waar vindt de training plaats?

Wij bieden deze training aan op diverse locaties in Nederland.

Examen

Wil je examen doen? Geef dit dan aan bij je inschrijving. Je gegevens worden dan doorgestuurd naar ITV. Zij nemen contact met je op. Het examen vindt niet aansluitend op de laatste cursusdag plaats.