Spring naar content

Eerste hulp bij elektriciteitsletsel

€ 565

Eerste hulp bij elektriciteitsletsel is niet zomaar hulp geven. Het vereist meer kennis. Het is een zaak van leven of dood.

Over de training

Elektriciteitsletsel kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk dat je weet hoe je eerste hulp moet verlenen als er iets misgaat. Maar niet iedereen die met elektriciteit werkt, is ook een bedrijfshulpverlener (BHV’er). En niet elke BHV’er, EHBO’er of medicus kent de specifieke risico’s van elektriciteit. Daarom bieden we de training Eerste Hulp Bij Elektriciteitsletsel aan. Deze training leert je hoe je veilig en effectief kunt handelen bij elektriciteitsletsel. Zo voldoe je ook aan de eis van NEN 3140 dat er genoeg mensen zijn die eerste hulp kunnen verlenen bij ongevallen met elektriciteit. En dat je bedrijfshulpverlening is afgestemd op ongevallen met elektriciteit.

De training wordt gegeven in samenwerking met een speciaal getrainde EHBO-kader-instructeur.

Wat leer je?

Voor wie?

Bedrijfshulpverleners en personen die een aanwijzing hebben in het kader van NEN 3140, zoals installatieverantwoordelijken, werkverantwoordelijke, vakbekwame personen en voldoend onderrichte personen.

Hoelang duurt de training?

Deze training duurt 1 dag.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor deze training heb je een opleiding tot bedrijfshulpverlener of een training VOP, VP of IWV nodig.

Waar vindt de training plaats?

Wij bieden deze training aan op diverse locaties in Nederland.