Opleiden

Veiligheid begint met vakmanschap

Een veilige bedrijfsvoering gaat veel verder dan betrouwbare machines en installaties. De kennis van de mensen die ermee werken is minstens zo belangrijk. Van der Heide biedt daarom opleidingen, trainingen en examens voor professionals die installaties beheren en onderhouden. Bij van der Heide geloven we in de combinatie van theorie en praktijk. Daarom leiden we cursisten zoveel mogelijk op in onze eigen opleidingscentra. Door nieuwe veiligheidskennis meteen toe te passen, groeit de bekwaamheid en deskundigheid van mensen.

foto4

Meer weten over onze veiligheidsopleidingen voor vakmensen? Neem contact met ons op via 088 - 63 63 163.

Schrijf je nu in!

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!