Werken bij

Bij van der Heide geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Maar we belonen niet alleen in geld.

Jouw groei is ons succes

Bij van der Heide krijg je ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen. We denken in mogelijkheden, scheppen voorwaarden om creatieve ideeŽn een kans te geven en versterken elkaar door elkaars kracht te gebruiken. We investeren daarom graag in onze mensen: hun persoonlijke groei draagt bij aan het succes van onze organisatie.

Vragen?

Heb je vragen over een vacature, stage of wil je weten wat ons drijft? Neem dan contact op met Sven Noordbruis via 088 - 63 63 163.

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Bouwen

Beschermen

Inspecteren

Kennis delen

Opleiden

Specials

Veilig werken

Wet- en regelgeving

Vei-lig-heid; de Ėwoord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuÔteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!