Energie

De energiesector is door de liberalisering de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Productie, handel en verkoop van energie zijn commerciŽle activiteiten geworden, terwijl het beheer van de netten meer in dienst van de marktwerking is komen staan. Netbeheerders en netten die worden beheerd mogen vanaf 2011 niet meer behoren tot een energieconcern dat ook energie levert of produceert. Netbeheerders hebben daarmee niet alleen een zelfstandige positie op de energiemarkt gekregen.

Als publieke aandeelhouders bent u daarmee ook verantwoordelijk voor de algehele veiligheid voor het werken aan en met het net. Een veilige werkomgeving is een vereiste en vakbekwame medewerkers zijn daarbij uw grootste goed.

Wilt u meer weten over onze diensten in de energiesector? Maak dan gebruik van onderstaande button of bel direct naar 088 - 63 63 163 en vraag naar een adviseur bij u in de regio.

Neem contact met mij op

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de Ėwoord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuÔteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!