Zorgsysteem Elektrische Bedrijfsvoering

Werken met of aan elektrische installaties brengt risico’s met zich mee. Voor uw personeel, maar ook voor de continuïteit van uw bedrijf. Een veilige bedrijfsvoering is daarom onmisbaar. NEN 3140 is hiervoor de basis. Maar hoe geeft u hieraan structureel invulling? Van der Heide ontwikkelde ZEB: het Zorgsysteem beheersing Elektrische Bedrijfsvoering.  

van der Heide | zorgsysteem | elektriciteit | installatie

Meer weten over ZEB?

Wilt u meer informatie? Bel dan 088 - 63 63 163 en vraag onze receptioniste u door te verbinden Jeroen Groeneveld of Peter Vroomen. Zij zijn u graag van dienst. Of u maakt gebruik van ons contactformulier via onderstaande button.

Neem contact met mij op

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!