Workshop 'Help, ik ben installatieverantwoordelijke'

'The next step': risicobeheersing

Hartelijk dank voor uw interesse. Bent u installatie- en/of werkverantwoordelijke, (Q)HSE manager/medewerker of speelt u op één of andere manier een rol bij de totstandkoming van het veiligheidsbeleid binnen een organisatie? Dan is deze workshop een must voor u. Naast een zeer leerzaam en afwisselend programma is er ruimte om informeel kennis te delen.

Data en locaties

9 maart 2023 - Bouw & InfraPark Harderwjk
28 maart 2023 - Van der Heide Drachten (=vol)
20 april  2023 - Conferentiecentrum Eindhoven
13 juni 2023 - Van der Heide Drachten

Onze workshops zijn van 09.30 tot 16.00 uur. De dag is geheel verzorgd inclusief lunch. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje. En natuurlijk ontvangt u een bewijs van deelname.

Sprekers

Klaas van der Kolk
Klaas is als jurist werkzaam bij Nova Juridica. Daarnaast is hij als docent Recht verbonden aan de Christelijke Hogeschool Windesheim. Hij zal tijdens de workshop op een no-nonsense wijze ons bewust maken van de juridische aansprakelijkheid die voortvloeit uit het veiligheidsbeleid.

Hans Sikkema
Hans werkt als Risk Engineer bij Raetsheren. Zij zijn specilist in risicobeheer voor zowel bedrijven als organisaties uit de (semi)publieke sector. Tijdens de workshop maakt hij ons deel van de risico's die u in de praktijk tegen kunt komen bij het uitvoeren van het veiligheidsbeleid.

Peter Vroomen en Jeroen Groeneveld
Peter en Jeroen zijn werkzaam bij Van der Heide als veiligheidsexpert. Zij maken u bewust van de mogelijke risico's binnen uw organisatie en hoe de installatieverantwoordelijke hier invloed op heeft.

Thealize Roorda
Thealize is salesmanager bij Van der Heide. Zij adviseert nationale en internationale organisaties, bedrijven en (semis)overheden op het gebied van elektrotechnische veiligheid. Zij is tijdens de workshops uw dagvoorzitter.

Inschrijven

Factuurgegevens

Met het verzenden van deze inschrijving ga ik akkoord met de kosten van EUR 345,- exclusief BTW, de algemene voorwaarden en het privacy beleid bij van der Heide.

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!