Stages

Van der Heide is altijd op zoek naar talent. Van LBO tot Universiteit. We investeren graag in jouw toekomst. We bieden scholieren en studenten binnen diverse vakgebieden stages aan. Hierin geven we je niet alleen een brede kijk op onze organisatie, maar je maakt ook actief kennis met het werkveld.

Stagelopers-10

Leerzaam

Samen met onze enthousiaste begeleiders maak je jouw stage bij ons tot een interessante en leerzame periode. En wie weet, zien we je na jouw afstuderen weer als collega terug.

Vragen?

Wil je weten welke mogelijkheden er momenteel zijn? Neem dan contact op met Joan de Jong via 088 - 63 63 163 en ga in gesprek.

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!