Vacature inspecteur elektrotechniek NEN 3140

14 December 2020 | Amsterdam

In je rol als elektrotechnisch inspecteur voer je inspecties uit aan elektrische installaties bij verschillende opdrachtgevers. Je rapporteert de bevindingen met behulp van een geautomatiseerd systeem; evalueert de inspecties met de klant en adviseert over de te nemen maatregelen.

Wat vragen we?

  • MBO+ niveau (Energietechniek bij voorkeur aangevuld met TSI)
  • Een afgeronde opleiding Inspecteur ILS, SCIOS of gelijkwaardig
  • Kennis van NEN 1010, NEN 3140, NEN 60079 en/of NEN 60204
  • Ervaring in het operationele installateurstraject van E‑installaties binnen de industrie
  • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden
  • Het vermogen om te communiceren op verschillende niveaus
  • Enthousiasme, daadkracht, zelfstandigheid en dienstverlenende instelling
  • Rijbewijs B 

Offshore

Daarnaast is een van de mogelijkheden om te werken als inspecteur offshore. In dat geval werk je regelmatig op bijvoorbeeld een olieplatform. Je voert daar de inspecties uit en vindt het niet erg om een tijd van huis te zijn. 

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden je een dienstverband (eerst een jaar, met intentie dit op termijn om te zetten in vast contract) in een professioneel en enthousiast team. Naast goede ontwikkelmogelijkheden bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt en mail dit naar Personeel & Organisatie

Vragen?

Neem contact op met Massimo Venneri via telefoonnummer 06 - 51 72 83 09.

Van der Heide is marktleider op het gebied van (elektro)technische veiligheid, kathodische bescherming, veiligheidsinspecties en elektrotechnische opleidingen. Onze business unit Opleidingen & Inspecties adviseert en ondersteunt bedrijven en overheden bij de ontwikkeling van hun elektrotechnische veiligheidsbeleid, opzet van zorgsystemen en veiligheidsplannen. Een integrale benadering van organisatie, medewerker en installatie leidt tot daadwerkelijke veiligheid op de werkvloer, reductie van kosten en continuïteit van productieprocessen.

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!