Chat met LEKS

Zin in een uitdagende toekomst?

Aan de slag bij de Efteling, op een boorplatform op de Noordzee of een operatiekamer in het AMC, een training zonnepanelen geven of montagewerkzaamheden in Engeland of Ghana. Bij van der Heide is het allemaal mogelijk.

Ben je op zoek naar een stage plaats of ben je net van school en zoek je werk? Heb jij iets met techniek en beschik je over doorzettingsvermogen en veel enthousiasme? Chat met ons, plan je eigen afspraak en wie weet ga je met ons een uitdagende toekomst tegemoet. 

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!