Direct solliciteren

We zijn altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen aan de veiligheid van Nederland. Professionals die graag samenwerken, zich willen ontwikkelen en gaan voor het eerlijke verhaal. Of je nu al veel ervaring hebt, of juist aan het begin van je loopbaan staat: we gaan graag met jou in gesprek.

Bij van der Heide denken we in mogelijkheden, scheppen we voorwaarden om creatieve ideeën een kans te geven en we versterken elkaar door elkaars kracht te gebruiken. We investeren daarom graag in onze mensen: hun persoonlijke groei draagt bij aan het succes van onze organisatie.

Heb je vragen over een vacature, stage of wil je weten welke kansen wij jou kunnen bieden? Neem dan contact op met Joan de Jong via 088 - 63 63 163 en ga in gesprek.

Dank je wel voor je interesse in ons. Binnen een week ontvang je, schriftelijk of mondeling, een bericht van ons.

Om je sollicitatie voor een recruitmentactiviteit te kunnen behandelen, vragen wij om jouw persoonsgegevens. De gegevens die je met ons deelt via e-mail, het sollicitatieformulier en in (telefoon)gesprekken, bewaren wij tot uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure. Als wij in de toekomst opnieuw contact met je willen opnemen voor een vacature, dan vragen wij toestemming om jouw persoonsgegevens langer op te mogen slaan. Dat zal dan maximaal één jaar zijn. Na dit jaar worden de gegevens verwijderd.
Klik hier voor ons privacy -en cookie beleid.

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!