Opleidingscentrum

In onze opleidingscentra in Drachten en Gorinchem bieden we laag- en hoogspanningstrainingen voor mensen die werken met elektrotechnische installaties. Kennis, inzicht en vaardigheden vormen de basis voor veilig werken met hoog- en laagspanning.

DSC_0061

Hoogspanningspracticum

De centra beschikken over een hoogspanningspracticum, waarmee cursisten veilig en efficiŽnt hun vaardigheden kunnen vergroten. De praktijkoefeningen worden aangevuld met relevante theorie. Zo kunnen cursisten hun kennis en inzichten wat betreft veilige elektrotechnische bedrijfsvoering uitbreiden.

Wilt u meer informatie over een onze opleidingscentra of een opleiding volgen? Maak dan gebruik van onderstaande button of bel direct naar 088 - 63 63 163 en vraag naar een adviseur bij u in de regio.

Neem contact met mij op

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Bouwen

Beschermen

Inspecteren

Kennis delen

Opleiden

Specials

Veilig werken

Wet- en regelgeving

Vei-lig-heid; de Ėwoord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuÔteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!