Maak kennis met LEX

Hét online platform voor elektrotechnische opleidingen

Wil jij of moet jij een gecertificeerde elektrotechnische opleiding volgen? Dan bieden we je vanaf nu de kans om dit online te doen. Met onze online Learning Experience (LEX) stellen we jou in staat om een opleiding te volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Zo kun je leren op afstand, maar brengen we het cursuslokaal dichtbij. Lekker (f)lexibel dus.

Header_LEX

Wat maakt LEX bijzonder?

Met onze LEX brengen we het klaslokaal naar jou. Want wat offline kan, kan ook online. LEX is een platform waarmee je volledig online een volwaardige elektrotechnische opleiding of training kunt volgen. LEX combineert e-learning, online klassikaal onderwijs en coaching. Dit betekent dat je elk onderdeel van een reguliere elektrotechnische training gewoon op afstand kunt volgen.

Wat is het voordeel?

Dankzij LEX bepaal je zelf waar en wanneer je een opleiding of training wilt volgen. Je hoeft hiervoor niet perse naar een cursuslocatie te reizen. Zelfs niet voor je practicum. Je kunt gewoon thuis of op het werk inloggen en meedoen. Dus vanuit een vertrouwde omgeving, toch samen leren. LEX biedt hiermee niet alleen enorme (f)lexibiliteit; je blijft gewoon inzetbaar waar dat nodig is.   

Hoe werkt LEX?

LEX is jouw digitale leeromgeving. Elke opleiding bestaat uit theoretische modules, filmpjes en allerlei opdrachten. Daarnaast bieden we je een digitaal klaslokaal en diverse digitale practica. Op vaste tijdstippen kun je aan deze lessen en practica deelnemen. Onze trainers zorgen voor de online begeleiding en feedback. Voor het huiswerk kun je via een forum een beroep doen op deze trainers.

Welke opleidingen ondersteunt LEX?

LEX ondersteunt de volgende elektrotechnische opleidingen: NEN 3140, NEN 3840 en ATEX. Een groot deel van de practica kun je ook via LEX doen. Maar wil je echt de praktijk in dan nodigen we je uit in onze praktijkcentra. Of we komen naar jouw organisatie toe met onze Mobiele Praktijk Unit. Natuurlijk met inachtneming van de richtlijnen van de regering en het RIVM.

Waarom heet LEX, LEX

LEX staat niet alleen voor Learning Experience. LEX is ook een afgeleide is van Alexander. En deze naam staat voor beschermer van het volk. En dit is wat we bij van der Heide elke dag in de praktijk brengen: zorgen voor een veilige leefomgeving. Dit doen we op het gebied van elektrotechniek, bliksembeveiliging en kathodische bescherming.

LEX: ook op afstand de beste

Wil je meer weten over onze digitale leermogelijkheden?  Bel met 088 - 63 63 163 of mail naar onze collega's van opleidingen.
 

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!