Veilig (t)huis voor Anna

14 Februari 2019

Sinds enkele jaren steunt Van der Heide Habitat Nederland. Door activiteiten met medewerkers te organiseren of hen daarbij te ondersteunen via ons goede doelen fonds. Maar ook klanten worden gevraagd een bijdrage te leveren aan Habitat, in plaats van inschrijfgeld voor bijvoorbeeld een workshop. 

Van der Heide - kennis delen in Zambia
Van der Heide - een huis voor Anna
Van der Heide - Cornelis in Zambia

Een droom die uitkomt

Onlangs waren onze collega's voor een waterleidingbedrijf in Zambia. Het toeval wil dat Habitat daar nieuwe huizen aan het bouwen is voor een community in een buitenwijk van Kabwe in Zambia. Een mooie kans om ter plekke te doneren via wish2build. Zo dragen we niet alleen bij aan schoon drinkwater, we delen onze kennis over kathodische bescherming en bovenal laten we de droom van Anna uitkomen: een veilig (t)huis voor haar zes kinderen. 

Doe mee!

Benieuwd of je ook een bijdrage kunt leveren aan een veilige wereld? Ga naar wish2build en doe mee. Er is nog een kleine zevenduizend euro nodig om de community af te bouwen.

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!