Van der Heide gaat een bijzonder jaar tegemoet!

12 Januari 2018

Bijna iedereen was aanwezig, de stemming was goed en er werd enthousiast meegedaan aan diverse bijeenkomsten en activiteiten. Van der Heide deed gisteren tijdens de landelijke bijeenkomst in Leusden, de aftrap voor een bijzonder jaar. Want niet alleen bestaat het bedrijf 100 jaar, binnenkort verhuist het hoofdkantoor van Kollum naar Drachten. 

DSC_0100

Groeien

Van der Heide is in 100 jaar groot geworden in Kollum. Van lokale fietsenmaker die ook boerderijen in de omgeving voorzag van bliksembeveiliging, is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke speler op het gebied van bliksembeveiliging, kathodische bescherming, inspecties en opleidingen. Een positie die van der Heide wil behouden en verder uitbouwen.

Voorop lopen

Inzet op innovatie, intensieve samenwerking met (keten)partners en kennisplatformen, een betere bereikbaarheid en de wens voor een trainingspracticum in het Noorden, heeft de keuze voor een nieuw hoofdkantoor versterkt. De vele mooie projecten, die directeur Lendzion tijdens de nieuwjaarsspeech de revue liet passeren, maken duidelijk dat van der Heide voorop loopt in de markt.

Onze nieuwe adres wordt: De Lange West 126, 9201 CH Drachten.

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Bouwen

Beschermen

Inspecteren

Kennis delen

Opleiden

Specials

Veilig werken

Wet- en regelgeving

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!