Theorie- en praktijkopleidingen en COVID-19

19 Januari 2021

Een hoog- of laagspanningscursus volgen of examen doen? Goed om te weten dat dit bij van der Heide veilig en corona-proof kan, op de manier die bij jou past. In één van onze opleidingscentra, in company of online. Zo haal je bij ons ook op anderhalve meter je certificaat.

Jaarlijks bieden we honderden cursisten praktijkopleidingen aan. Juist de combinatie van theorie en praktijk zorgt voor een betere leerervaring. Deze trainingen blijven we organiseren; ook nu het coronavirus nog altijd op de loer ligt. We doen dit uiteraard wel op een manier die past bij de maatregelen die de overheid van ons vraagt.

​Practicum-protocol

Sinds de uitbraak van COVID-19 werken we succesvol met een aangepast theorie- en praktijkprotocol. Hierin hebben we ruimschoots aandacht voor de veiligheid van cursisten en trainers. De theorielessen vinden online plaats. Praktijklessen kunnen doorgang vinden in kleine groepen, hebben duidelijke hygiëneregels én we vragen cursisten om hun eigen (persoonlijke) beschermingsmiddelen en gereedschap mee te nemen. Uiteraard houden cursisten en trainers voldoende afstand.

NEN 1010 - van der Heide
20110509 - 007- van der Heide

​Online platform LEX

Naast de praktijkopleidingen in onze opleidingscentra en in company bieden we cursussen op afstand. Via ons LEX-leerplatform kun je een volledige en volwaardige NEN 3140 en ATEX-opleiding volgen. Elke cursus bestaat uit theoretische én praktische modules, filmpjes en opdrachten. Onze trainers zorgen via Microsoft Teams voor online begeleiding en feedback. 

Theorie- en praktijkopleidingen in coronatijd doen we net even anders dan anders, máár met dezelfde kwaliteit als altijd. Wil je meer weten? Of wil je binnenkort van start met één van onze trainingen? Schrijf je dan in via onderstaande button.

Bekijk ons opleidingsaanbod 

 

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!