Scope 10 inspecties in de lift

5 Juni 2018

Scope 10 is een kwaliteitssysteem dat op verzoek van de verzekeringsbranche is ontwikkeld door SCIOS. Gebaseerd op de NTA 8220 beschrijft hij op welke manier inspecteurs op een veilige manier elektrische installaties en het aangesloten materieel kunnen beoordelen op brandrisico. De kans is bijzonder groot dat hij op korte termijn in veel polissen verplicht wordt
gesteld.

lift

Meer informatie

Het hele artikel is te lezen in het magazine ©2018 ElektroPraktijk of download u hier. Voor informatie over scope 10 inspecties kunt u contact opnemen met John de Weerd via 088 - 63 63 163. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen via onderstaande button.

eenvoudige-call-to-action

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!